Denne personvernerklæringen forklarer hvordan Saab Tekstil samler inn, bruker og deler din personlige informasjon når du besøker eller foretar et kjøp fra saabtekstil.com (“Nettstedet”).

Personlig informasjon vi samler inn

Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn visse opplysninger om enheten din, inkludert nettleserinformasjon, IP-adresse, tidssone og informasjon om informasjonskapsler som er installert på enheten din. Når du blar på nettstedet, registrerer vi også informasjon om de enkelte sidene eller produktene du ser på, hvilke nettsteder eller søkeord som ledet deg til nettstedet, og hvordan du interagerer med nettstedet. Vi refererer til denne informasjonen som “Enhetsinformasjon”.

Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:

Informasjonskapsler: Datafiler som plasseres på enheten din og ofte inkluderer en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer dem, besøk http://www.allaboutcookies.org.

Loggfiler: Sporer handlinger som skjer på nettstedet, og samler inn data som IP-adresse, nettlesertype, internettleverandør, henvisnings-/utgangssider og dato/klokkeslett.

Web beacons, tags, og pixels: Elektroniske filer brukt til å registrere informasjon om hvordan du blar på nettstedet.

Når du kjøper eller prøver å kjøpe noe gjennom nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnummer), e-postadresse og telefonnummer. Vi refererer til disse opplysningene som “Bestillingsinformasjon”.

Når vi snakker om “Personlig informasjon” i denne personvernerklæringen, mener vi både enhetsinformasjon og bestillingsinformasjon.

Hvordan bruker vi din personlige informasjon?

Vi bruker bestillingsinformasjonen som vi samler inn for å behandle bestillinger, inkludert behandling av betalingsopplysningene dine, organisering av frakt og levering, samt å sende deg fakturaer og ordrebekreftelser. Vi bruker også denne informasjonen til å:

• Kommunisere med deg;

• Sende påminnelser om varer i handlekurven din;

• Skjerme for potensielle risikoer og svindel; og

• Gi deg informasjon eller reklame relatert til våre produkter eller tjenester, i henhold til dine preferanser.

Enhetsinformasjonen vi samler inn, brukes til å identifisere potensiell risiko og svindel (spesielt IP-adresser), samt til å forbedre og optimalisere nettstedet vårt. Dette inkluderer generering av analyser om hvordan våre kunder bruker nettstedet, og evaluering av våre markedsførings- og reklamekampanjer.

Deling av din personlige informasjon

Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke den som beskrevet ovenfor. For eksempel bruker vi Shopify til å drive vår nettbutikk. Du kan lese mer om hvordan Shopify bruker din personlige informasjon her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet. Du kan lese mer om hvordan Google bruker din personlige informasjon her: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/. Du kan velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Vi kan også dele din personlige informasjon for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på juridiske forespørsler, eller for å beskytte våre rettigheter.

Adferdsbasert annonsering

Som nevnt ovenfor bruker vi din personlige informasjon til å gi deg målrettede annonser eller markedsføringskommunikasjoner som vi tror kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet reklame fungerer, kan du besøke Network Advertising Initiatives (“NAI”) utdanningsside på

http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan velge bort målrettet reklame ved å bruke lenkene nedenfor:

• Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

• Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous

• Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Du kan også velge bort noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Alliance’s opt-out portal på: http://optout.aboutads.info/.

Ikke spor

Vær oppmerksom på at vi ikke endrer vår datainnsamling og bruk av praksis når vi ser et Do Not Track-signal fra nettleseren din.

Dine rettigheter

Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg og til å be om at denne informasjonen blir rettet, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne retten, vennligst kontakt oss via kontaktinformasjonen nedenfor.

I tillegg, hvis du er bosatt i Europa, merker vi at vi behandler informasjonen din for å oppfylle kontrakter vi måtte ha med deg (for eksempel hvis du bestiller via nettstedet), eller på annen måte for å forfølge våre legitime forretningsinteresser som nevnt ovenfor. Vær også oppmerksom på at din informasjon vil bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

Datalagring

Når du legger inn en bestilling via nettstedet, vil vi oppbevare bestillingsinformasjonen din for våre poster, med mindre du ber oss om å slette denne informasjonen.

Endringer

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å reflektere for eksempel endringer i vår praksis eller av andre driftsmessige, juridiske eller regulatoriske årsaker.

Kontakt oss

For mer informasjon om vår personvernpraksis, hvis du har spørsmål, eller hvis du ønsker å komme med en klage, vennligst kontakt oss via e-post på info@saabtekstil.com.