Hos Saab Tekstil har du rett til å returnere varene dine innen 14 dager etter mottak. Vær oppmerksom på at returfrakten må betales av deg som kunde.

For å godkjennes for retur, må varene returneres i samme tilstand som du mottok dem – ubrukt, med alle merkelapper på, og i original emballasje. Husk å inkludere kvittering eller ordrenummer for at returen skal kunne behandles.

Ta kontakt med oss på info@saabtekstil.com for å starte en returprosess. Vi vil gi deg nødvendig informasjon om frakt og instruksjoner for hvor og hvordan du sender varen tilbake. Merk at returvarer som sendes uten forhåndsgodkjenning fra oss, ikke vil bli akseptert.

Skader og Feil

Når du mottar varen din, undersøk den nøye. Kontakt oss umiddelbart hvis du oppdager feil, skader eller mottar feil produkt, slik at vi kan rette opp i problemet.

Unntak/Ikke Returnerbare Varer

Visse produkter kan ikke returneres, inkludert spesialtilpassede varer og metervare som er klippet etter dine mål. Ved spørsmål om retur av slike produkter, ta kontakt med oss.

Returer av salgsvarer og gavekort er dessverre ikke mulig.

Bytte av Vare

For å bytte en vare, anbefaler vi at du legger inn en ny bestilling for ønsket produkt etter at din retur er akseptert.

Refusjon

Etter mottak og inspeksjon av returvaren, vil vi informere deg om returen er godkjent. Ved godkjennelse vil beløpet refunderes til kontoen du brukte ved kjøpet, minus frakt- og håndteringskostnader (kr 150,-) hvis disse ble dekket av oss. Vær oppmerksom på at det kan ta noen dager før pengene er tilbake på kontoen din, avhengig av bankens behandlingstid.

Uavhentede Pakker

Hvis en pakke ikke hentes og returneres til oss, vil vi refundere beløpet minus kr 200,- for håndteringsgebyr, porto og fraktkostnader.